لینک های دانلود آهنگ
راهنمای دانلود
برای دانلود روی لینک کیفیت مورد نظر کلیک راست کنید و بعد Save Link As ... را بزنید
لینک آهنگ
https://pop-music.ir/?p=49353
نظرات کاربران
68 نظر ثبت شده
نکات مورد نظر
در نظرات خود به هیچ شخصی توهین نکنید.
نظرات خود را به صورت پارسی تایپ کنید.
لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.
برچسبها
Download New Music Download New Music Mehdi Yarrahi Download New Music Mehdi Yarrahi Sarma Nazdike دانلود آهنگ دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ جدید ایرانی دانلود آهنگ سرما نزدیکه دانلود آهنگ سرما نزدیکه از مهدی یراحی دانلود آهنگ سرما نزدیکه با صدای مهدی یراحی دانلود آهنگ غمگین دانلود آهنگ مهدی یراحی دانلود آهنگ مهدی یراحی سرما نزدیکه متن آهنگ سرما نزدیکه مهدی یراحی
روزبه بمانی بلد نیست رپ بگه میکنه….تنها آلبوم رپ منتشر شده هم شعر ازش داشته و از شعراش تعریف خوبی نشنیدم…چرا نشه ازش ایراد گرفت؟
این نرانه خیلی خیلی ضعیفه !!!!ابا صدای خوب آقای یراحی جون می گیره
دوستان سلام همگی
این اهنگ یه سبک جدید داره و اقای یراحی تاحالا این سبک رو اجرا نکرده بودن و به نظر من شجاعت زیادی میخواد امتحان یه سبک جدید…
و اقای یراحی هم واقعا عالی تونستن از پسش بر بیان. اینکه ترانه قافیه نداره دلیل بر بد بودن ترانه نیست. گاهی باید از خیلی از قواعد و قوانین عبور کرد و همین ها زیباش میکنه. بالاخره نمیشه از کار استاد بمانی ایراد گرفت ایشون یکی از بهترین های ترانه در ایران هستن. اونایی هم که معنارو نمیفهمن تمام ایراد رو از ترانه ندونن شاید حسش رو نمیفهمن یا یه مشکل دیگه که خب باید اونو توی خودشون اصلاح کنن. مگر نه اگه کسی این حال رو تجربه کرده باشه با تمام وجودش معنیه این ترانه رو درک میکنه و لذت میبره….
بازم ممنون بهترین امپراطور
ممنون که صدای زیبات هست…… :love:
با سلام.اصولا ذکر واژه ی ” نمی فهمن ” به نظرم صحیح نیست.همیشه خاطر مبارکتون باشه که ترانه سرایی به قصد تجارت می بایستی جوری باشه که مخاطب قطعا متوجه بشه.ترانه سرای این اهنگ نیز از این امر مستثنی نیست.اگر قرار باشه ما شعر بگیم و حسمون رو فقط خودمون یا معدود کسانی بفهمند پس بهتره که اون ترانه رو در گنجه اشعار خودمون نگه داریم و اون رو منتشر نکنیم.بنده خیلی از ترانه ها رو می شنوم که اگر بار معنایی خاصی هم ندارند و در حوزه ی عشق و عاشقی هستند حداقل خودشون به تنهایی ریتم و اهنگ خاصی دارند.شما اهنگ رئ از این ترانه ی اقای یراحی بردارید.بعدش ببینید چی دستگیرتون میشه.نه ردیف نه قافیه و حتی در حد دکلمه هم نیست.ممکنه یه ترانه سرایی ده تا کار خوب بده خب یکیش هم بد میشه.چرا نباید از اقای بمتانی ایراد گرفت؟چون ایشان استاد هستند؟خب باشند.معصوم که نیستند .لزومی نداره که ما اون یه دونه بد رو مثلا بگیم که حسش رو :نفهمیدیم”!!!بنده لزوما به شخصیت ادمها کاری نداریم و برام محترمند.کاری که به قصد شنیدن مردم در میاد بیرون نباید به هر قیمتی بیرون بیاد.بنده سعی میکنم خودم رو اصلاح کنم(البته اگه توهینی از من شنیدید).امیدوارم شما هم که دیگران رو نفهم خطاب می کنید این کارو انجام بدید.متشکرم.
من اصلا کسی رو نفهم خطاب نکرزم و توهین هم به هیچکس نکردم. اگه کسی اینطوری از صحبت های من برداشت کردی واقعا منظور من این نبوده و من معذرت میخوام.
من از حرفام یه منظور دیگه داشتم و اینکه شما اینطوری متوجه شدین دیگه نمیدونم…
😐
سلام.شاید بنده اشتباه متوجه شدم.به هر حال ممنونم از لطف و شهامتتون.بنده هم عذر میخوام.همیشه سلامت باشید.
صدای از ته احساس و شنیدنی و آرام بخش،من عاشق آهنگ نگو نگفتی هستم
خدا حفظت کنه آقای مهدی، فدایی داری
سلام.ریتم و آهنگ بسیار خوب ولی متن ترانه بسیار به هم ریخته و بی معنیست.امیدوارم جناب آقای یراحی به هر قیمتی به هر متن ترانه ای تن ندن
خوب بی همین :p :love:
بیشتر از این انتظار داشتم ازت آقا مهدی. ولی بازم لایک. بالاخره زحمت کشیدی
دمت گررررررم واقعا
مثل همیشه عالی خوندی
فداااااااات
عاشقتم مهدی میفهمی عاشقتم
بی صبرانه منتظر 19 بهمنم
هر روزم اهنگاتو گوش میدم
عالی بود مثل همیشه
اهنگ زیبا ودلنشینی بود مرسی