اسپـــشــیــال

5 بهمن 1392

همایون شجریان و سهراب پورناظری در جشنواره فیلم فجر

2
0
همایون شجریان و سهراب پورناظری

پاپ موزیکسهراب پورناظری آهنگساز و همایون شجریان خواننده موسیقی فیلم آرایش غلیظ به کارگردانی حمید نعمت الله خواهند بود …

همایون شجریان و سهراب پورناظری در جشنواره فیلم فجر
این یکی دیگر ازهمکاری های سهراب پور ناظری با حمید نعمت الله پس از فیلم هایی نظیر بی پولی و وضعیت سفید و یکی دیگر از همکاری های متعدد وی و همایون شجریان بعد از اجرای چند کنسرت است.

آهنگساز گروه شمس در رابطه با همکاری با همایون شجریان گفت: « امسال سومین سال پیاپی است که باهمایون شجریان همکاری می کنم. نزدیک بودن سبک و سلیقه کاری وشناختی که ازفعالیت حرفهای یکدیگرداریم این همکاری را از پروژهای به پروژه دیگرهدایت می کند. » سهراب پورناظری در رابطه با همکاریش با حمید نعمت الله گفت : « حمید نعمت الله هنرمند توانایی است که دید و تفکر ویژه ای دارد. نگاه متفاوت او به مسائل مختلف جذابیت کارهایش را بالا می برد. »

پور ناظری قطعه ساخته شده برای فیلم آرایش غلیظ را این گونه معرفی کرد : « این فیلم داستان پیچیده ای دارد. از آن دسته داستان هایی که شاید مخاطب تا لحظه آخر داستان واضحی را پیش چشم نبیند به همین دلیل آهنگسازی برای چنین فیلم نامه ای هم پیچیدگی های خود را دارد، در واقع چون داستان خط غالبی ندارد موسیقی ساخته شده موسیقی رمزآلودیست که با قصه هماهنگی داشته باشد. »

آهنگسازی های سهراب پورناظری معمولا ترکیبی از موسیقی سنتی و مدرن است، او همواره سعی میکند با تلفیق لطافت و اثرگذاری موسیقی سنتی و جذابیت های موسیقی مدرن مخاطبین اثرش را جذب کند. او در این قطعه هم همین روش را پیش گرفته و معتقد است به دلیل سبکی که فیلم نامه دنبال می کند در هم تنیدگی موسیقی مدرن و سنتی بیش از پیش در این قطعه به چشم می خورد.

پورناظری با بیان این موضوع افزود: « در این قطعه تماما از المان های موسیقی شرقی استفاده کرده ام. انتخاب سازها هم همگی بر این اساس انجام شده اند. سی تار، پرکاشن های شرقی و افریقایی سبک شرقی کار را پوشش می دهند و از آنجایی که کار قطعه ترکیبی از موسیقی های مدرن و سنتی است از یک ارکستر غربی هم استفاده شده است. » فیلم آرایش غلیظ به کارگردانی حمیدنعمت الله،نویسندگی او و هادی مقدم دوست وتهیه کنندگی سعیدسعدی است.

در این فیلم حبیب رضایی ، طنازطبابایی و حامدبهداد ایفای نقش می کنند.

این فیلم که آهنگسازی اش به عهده سهراب پورناظری بوده است در سی و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درمی آید.

راهنمای دانلود

برای دانلود روی لینک کیفیت مورد نظر کلیک راست کنید و بعد Save Link As ... را بزنید

لینک آهنگ
https://pop-music.ir/?p=11684

نظر شما در مورد این آهنگ چه بود؟

0 رای

نظرات کاربران

2 نظر ثبت شده
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نکات مورد نظر

در نظرات خود به هیچ شخصی توهین نکنید.
نظرات خود را به صورت پارسی تایپ کنید.
لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

  • پیمان 08 شهریور 1393
    0 0

    mersi

    پاسخ
  • علی 20 تیر 1393
    0 0

    سلام و درود.اگه این تیتراژ رو دارین لطفا بذارین واسه دانلود خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم

    پاسخ
Music
Ready to play
00:00
00:00